Kotimainen perheyritys
Laaja valikoima urheiluun
Toimituskulut alk. 1,90€
Toimitus 24h sisällä tilauksesta


Huolto

Hyvän tuotevalikoimamme ohella huollamme myös urheiluvälineitä, jotta saisit niistä parhaan hyödyn ja ominaisuudet käyttöösi. Lisäksi säännöllinen huolto pidentää välineiden käyttöikää.


Suksihuolto - suksiuuni voitelun pohjaksi

Suksien huolto kuuluu isona osana hiihtäjän toimenpiteisiin, jotta maksimaalinen hyöty ja nautinto saadaan suksesta irti. Suksien voiteluun saat lisää kestävyyttä ja käyttömukavuutta suksiuunikäsittelyllä. Uudelle sukselle tehtynä uunitus voi vastata jopa 20 käsityönä tehtyä parafiinikäsittelyä. Sukset käsitellään pohjavoiteella – parafiinilla – ja sitten ”haudutetaan” miedossa, 57 asteen lämmössä noin 12 tuntia. Suksihuolto joka sisältää uunikäsittelyn auttaa avaamaan suksen pohjahuokoset ja imeyttämään parafiinin pohjaan tehokkaammin.

Suksiuunikäsittelyjä teemme kysynnän mukaan, uuniin mahtuu useampikin suksipari kerralla. Talvisin suksiuuni lämpiää lähes joka päivä, joten sukset saa Hämeenlinnan ainoasta suksiuunista hiihtovalmiina usein jopa seuraavana päivänä.

Lisätietoja suksiuunikäsittelystä

Kannattaa tuoda suksi uuniin myös kesäsäilytystä varten. Emme siklaa suksea uunin jälkeen, jolloin suksenpohja ei myöskään kuivu kesän aikana. Siklaus ja harjaus sitten ensi kauden alussa, kun hiihtokelit jälleen alkavat! Suksiuunin hinta alkaen 39€.

Luistinten teroitus

Luistimien teroitus on luistimen tärkein huoltotoimenpide. Se tuo mukavuutta, luisteluominaisuuksia ja turvallisuutta jokaiselle käyttäjälle. Jokaisella on yksilöllinen tapa luistella, siksi luistimien teroitusuran syvyydellä on merkitystä, koska se vaikuttaa terän puremiseen jäähän sekä sen liukuominaisuuksiin. Teroitamme luistimia urheiluliikkeessämme Hämeenlinnan keskustassa, kävelykadulla. Teroituksen hinta on 9€.Tennis-, squash- ja sulkapallomailat

Uusien verkkopallomailojen tehdasjännitteet vaihtelevat ja jokaisella saattaa olla oman pelitavan mukainen mieltymys tiettyyn jännekireyteen tai materiaaliin. Ajan mittaan jännitekireys voi löystyä, jolloin jännitekireyden säätäminen on paikallaan. Jänteitä voidaan myös rikkoutuessaan vaihtaa, jos mailan runko on ehjä ja sinulle pelituntumaltaan mieleinen. Mailan jännitys on 25€.

Mailoihin löytyy paljon erilaisia grippejä!Varaosat

Kävelysauvojen varaosat löydät meiltä ja laitamme myös myymälässämme sauvat kuntoon. Kumitulpat ovat usein kuluneet tai kokonaan poissa. Meiltä löydät moneen eri sauvaan sopivat varaosat.

Myös erilaisia remmejä, pyöriä, laakereita ja ruuveja löytyy moneen eri lajiin.