Kotimainen perheyritys
Laaja valikoima urheiluun
Toimituskulut alk. 1,90€
Toimitus 24h sisällä tilauksesta


Palautukset

Yksityishenkilöillä on oikeus palauttaa tuotteet 14 vrk sisällä niiden saapumisesta. Palautettujen tuotteiden tulee olla virheettömiä, käyttämättömiä ja alkuperäisessä pakkauksessaan. Hyvitämme maksamanne tuotteiden hinnan kokonaisuudessaan 14 päivän sisällä siitä, kun palauttamasi tuotteet ovat saapuneet meille.

Palauttaessasi tuotteita myymäläämme, hyvitämme hinnan käteisellä tai pankkitilille. Jos teet palautuksen postin toimipisteessä, tarvitset palauttaessasi vain sopimustunnuksemme 657978. Sinun ei tarvitse kertoa palautuksen syytä.

Palauttaminen on ilmaista Suomessa. Muualla Euroopasta asiakas maksaa palauttamisesta koituvat postituskulut.

Palautusoikeus ei koske yksilöllisiä tuotteita kuten mittatilausasuja ja kaiverrettuja tuotteita.


Virhe tuotteessa

Voit myös tuoda virheellisen tuotteen myymäläämme, mutta otathan siinä tapauksessa ensin yhteyttä, jotta ehdimme ensin tilata ehjän vaihtotuotteen.

Miten palautetut tuotteet hyvitetään?

Palautetut tuotteet hyvitetään alkuperäisessä maksussa käytetylle maksutavalle:
  • Luottokortilla maksetuttuotteet hyvitetään luottokortille.
  • Verkkopankilla, ennakkolaskulla tai noutopisteeseen maksetut tuotteet hyvitetään pankkitilille.
  • Klarna-laskulla, Collector-laskulla tai osamaksulla maksetuista tuotepalautuksista ilmoitamme asiasta eteenpäin ja he ottavat palautuksen huomioon seuraavassa laskussa tai laittavat hyvityslaskun.
  • PayPalilla maksetut tuotteet hyvitetään PayPal-tilille.
  • Myymälästä ostetut ja myymälään palautetut tuotteet, jotka on maksettu maksukortilla, hyvitetään samalle maksukortille tai käteisenä.
  • Lahjakortilla maksettuja tuotteita ei hyvitetä rahana vaan uutena lahjakorttina.
Hyvitämme palautettujen tuotteiden hinnan kokonaisuudessaan 14 arkipäivän sisällä siitä, kun palautettavat tuotteet ovat saapuneet takaisin toimipisteeseemme ja olemme todenneet ne virheettömiksi.

Mikäli tilauksen alkuperäinen tilaussumma on oikeuttanut toimituskulun alennukseen tai ilmaiseen toimitukseen, mutta palautuksen jälkeen tilaussumma jää toimituskulun alennukseen oikeuttavan summan alle, tilaukseen lisätään toimituskulut tilauksen alkuperäisen toimitustavan mukaan ja toimituskulu vähennetään hyvityksestä.

Noutamattomista lähetyksistä laskutamme kulut. Kulut koostuvat valitun toimitustavan oletushinnasta, palautuksesta ja laskutuslisästä. Muista maista asiakas maksaa palauttamisesta koituvat kulut.