Kotimainen perheyritys
Laaja valikoima urheiluun
Toimituskulut alk. 1,90€


Tuotteet‪» Vaatteet‪» Asusteet‪» Aurinkolasit ja urheilulasit‪»

Cebe Cinetik 2.0

Cebe Cinetik 2.0


Hinta
79,90 + toimituskulut
Sis. alv 24 %


Määrä
kpl


Väri
Cebe Cinetik 2.0 Harmaa, lime
Harmaa, lime
Ei saatavilla
Cebe Cinetik 2.0 Tummansininen, oranssi
Tummansininen, oranssi
Ei saatavillaValitse kaikki ominaisuudet.
Saatavuus
Tuote ei ole myynnissä tällä hetkellä.

Varastotilanne ja saapuvat


Tuotteen kuvaus
Cebe Cinetik aurinkolasit sopivat ominaisuuksiltaan monipuolisesti niin vapaa-aikaan, kuin urheiluun. Laseissa on säädettävät nenätallat, joiden avulla kehykset saa istumaan yksilöllisesti kasvoille sekä ilma-aukot, jotka ohjaavat ilmavirtaa linssin takapinnalle estäen sen huurtumista.
  • Muovikehykset
  • Kolmet vaihdettavat linssit: Grey CAT 3 (kuvassa) + Yellow CAT 0 + Clear CAT 0
 

Kaikissa Cébén linsseissä on kova pinta, joka suojaa linssiä. Lisäksi voit ehkäistä linssejä naarmuuntumasta huuhtelemalla ne ennen puhdistusta mikrokokoisista irtoroskista ja hiekasta sekä kuivaamalla linssit mikrokuituliinaan.

Linssit suojaavat UV-säteilyltä ja ovat optiikaltaan tarkkoja. Linssit ovat pirstoutumatonta, iskunkestävää polykarbonaattia (ZONE), jolloin ne myös suojaavat silmiä. 

Linssikategoriat kertovat niiden tummuudesta. CAT 0 on kirkas tai keltainen linssi, joka päästää valon läpi. CAT 1 sopii pilviselle säälle. CAT 2 vaihtelevaan ja puoli-pilviseen päivään. CAT 3 aurinkoon.

 

Linssien pohjavärit:

GREY

Harmaa toistaa ympäristön värit muuttamatta niitä. Hyvä linssivalinta kirkkaaseen päivään ja aurinkoisiin olosuhteisiin. Estää silmien väsymistä.

YELLOW

Keltainen antaa kontrastia hämärässä ja sisälajeissa. Vähentää silmien väsymistä, mutta päästää valoa hyvin läpi. Erityisen hyvä illalla tai yöllä, harmaalla kelillä ja talvipyöräilyssä.

CLEAR

Kirkas linssi suojaa silmiä huonolla kelillä vauhtilajeissa kuten juoksussa ja pyöräilyssä. Linssi suojaa sateelta, kuralta, viimalta ja hyönteisiltä. Suojaa myös oksilta hämärässä metsässä. Päästää valon läpi.

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 90 x 70 x 180 mm.


Ikäryhmä
Aikuisten


Paino
0,2 kg(Sisältää mahdollisen myyntipakkauksen painon)


Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki